Ersin Karabulut - Çizgili Tişört

25,00 TL
18,52 TL
%26
TAKSİT SEÇENEKLERİ
Kategori
Stok Kodu
ACEHKV49
* 18,52 TL den başlayan taksitlerle!!
28 Nisan 2016 Perşembe günü itibarıyla imzalı kitap kampanyası sona ermiştir. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Bu tarihten itibaren verilen siparişler imzasız olarak gönderilecektir.

Ersin Karabulut'un Uykusuz dergisinde yazıp çizdiği 8 ay boyunca ilgi uyandıran son çizgi romanı ÇİZGİLİ TİŞÖRT, şimdi kitap oldu.

Sanatçı kendisinin başrolde olduğu bu kurmaca hikayede, takıntılı bir okurla yasak ilişki yaşadıktan sonra başına gelenleri gerilimli ama aynı zamanda eğlenceli bir dille anlatıyor.

Ekstra sayfalar, illüstrasyonlar, çizgi roman ve mizah ustaları Galip Tekin, Oky ve Selçuk Erdem'in de yorumlarıyla 120 sayfalık kuşe kağıt ve kalın ciltli bu albüm, Mürekkep Yayınları tarafından yayınlandı.
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ersin Karabulut - Çizgili Tişört Ersin Karabulut'un Uykusuz Dergisi'nde yayınlanan öyküsü Çizgili Tişört şimdi çizgi roman albümü olarak Uykusuz Dükkan'da! ACEHKV49
Ersin Karabulut - Çizgili Tişört

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.